Scharko
guru gamer
Leteći gidra
|
 |
« on: September 07, 2011, 15:57:19 » |
|
Jel ima netko torrenthr acc??? Ako da trebao bi inv code sto prije, frend i ja slazemo seedanje iz carneta za torrent.hr
|
|
|
|
Not driving your new car is like not fucking your girlfriend so she is better for her next boyfriend...
|
|
|
Voshy
clan leader
Administrator
Nenad Jebiv
|
 |
« Reply #1 on: September 08, 2011, 03:11:37 » |
|
Jel ima netko torrenthr acc??? Ako da trebao bi inv code sto prije, frend i ja slazemo seedanje iz carneta za torrent.hr
Voshy (Power User) | Profil | Pozivnice: 4 | Moji torrenti | Bookmarks samo ocu da mi objasnis za sta ti tocno treba jer ovo sta si napisao nema smisla
|
|
|
|
|
|
|
Ferinus
guru gamer
kaj da!?
|
 |
« Reply #2 on: September 08, 2011, 08:11:57 » |
|
Voshy (Power User) | Profil | Pozivnice: 4 | Moji torrenti | Bookmarks samo ocu da mi objasnis za sta ti tocno treba jer ovo sta si napisao nema smisla Oni bi seedali, al nemaju account. 
|
|
|
|
Comfortably Numb. 
|
|
|
Scharko
guru gamer
Leteći gidra
|
 |
« Reply #3 on: September 08, 2011, 10:35:41 » |
|
Voshy (Power User) | Profil | Pozivnice: 4 | Moji torrenti | Bookmarks samo ocu da mi objasnis za sta ti tocno treba jer ovo sta si napisao nema smisla Oni bi seedali, al nemaju account.  tako je, hvala
|
|
|
|
Not driving your new car is like not fucking your girlfriend so she is better for her next boyfriend...
|
|
|
Voshy
clan leader
Administrator
Nenad Jebiv
|
 |
« Reply #4 on: September 08, 2011, 10:44:38 » |
|
wait, what? zasto, sta, kako :S
|
|
|
|
|
|
|
Scharko
guru gamer
Leteći gidra
|
 |
« Reply #5 on: September 09, 2011, 10:00:35 » |
|
torrenthr.org mi treba invite code, da mogu seedat sa carneta 100 Mbps download/upload ukratko, ne smijem koristit open trackere na torrentima u carnetu ovdje, malo bi bilo glupo da u carnetu skidamo torrente ilegalne, a private trackere ne moze abuse sluzba pratit stoga mi treba acc na torrenthr, s tim da imam noble cause uz to 
|
|
|
|
|
|
|
Voshy
clan leader
Administrator
Nenad Jebiv
|
 |
« Reply #6 on: September 09, 2011, 10:34:41 » |
|
torrenthr.org mi treba invite code, da mogu seedat sa carneta 100 Mbps download/upload ukratko, ne smijem koristit open trackere na torrentima u carnetu ovdje, malo bi bilo glupo da u carnetu skidamo torrente ilegalne, a private trackere ne moze abuse sluzba pratit stoga mi treba acc na torrenthr, s tim da imam noble cause uz to  i zasto onda izaberes najlosiji tracker?  mogo si bar pitat nesto sta valja
|
|
|
|
|
|
|
Scharko
guru gamer
Leteći gidra
|
 |
« Reply #7 on: September 09, 2011, 10:43:13 » |
|
A eto to su decki na poslu radili pa je nekom palo na pamet da bi mogli neki hrvatski i to je prvo izletilo  To je samo pocetak, da vidimo kak ide itd... 
|
|
|
|
|
|
|
Voshy
clan leader
Administrator
Nenad Jebiv
|
 |
« Reply #8 on: September 10, 2011, 04:03:12 » |
|
A eto to su decki na poslu radili pa je nekom palo na pamet da bi mogli neki hrvatski i to je prvo izletilo  To je samo pocetak, da vidimo kak ide itd...  nis, 2 pive i tvoj je 
|
|
|
|
|
|
|
beastSTAR
pocasni clan
|
 |
« Reply #9 on: November 14, 2011, 17:42:26 » |
|
kad ste već kod torrenta, imam jednu pozivnicu za torrentleech.org, ak ima zainteresiranih nek se jave ;) meni predobar site..  doduše nije hrvatski i ne ulazi u opis scharkovih poslova 
|
|
|
|
|
|
|
Scharko
guru gamer
Leteći gidra
|
 |
« Reply #10 on: November 14, 2011, 20:33:50 » |
|
davaj
|
|
|
|
|
|
|
beastSTAR
pocasni clan
|
 |
« Reply #11 on: November 15, 2011, 16:01:53 » |
|
pošalješ mi na steam mail adresu i šaljem ti istog momenta ;)
|
|
|
|
|
|
|
|